Sidhuvudbild

Rekommendationer

Vårdnadshavare berättar:

glada_barn.jpg Till rektor Anna!
Imorgon är det Iris sista dag på Skattkistan.
Vi vill skicka ett stort Tack för allt som Iris fått med sig från er under de här åren! Dina pedagoger har varit helt otroliga, sånt engagemang, sån värme och trygghet de gett vår dotter. Hon har älskat att vara hos Er varje dag. Förutom trygghet och engagemang bedriver ni otrolig pedagogik , så imponerad av allt Iris fått göra och lära sig.
Grädden på moset var avslutningsmiddagen barnen blev bjudna på, så uppskattat!
Tusen Tack för allt!
Vänligen Elin och Erik

Hej! 🌸
Ni har byggt upp en fantastisk förskola och vi är mycket glada att våra tjejer kan ha en sån trygg förskola att gå till.
Ha en fin semester☀️
Angelika

Hej!
Anna, vi kan inte nog tacka dig för att ni tog in Sally på Skattkistan och den trygghet er förskola varit för henne och oss. När vi behövde det som allra mest.
Vi kan aldrig återgälda det, men vill tacka för de här åren. Vilken fin förskola och fantastisk personal, Sally har älskat att vara hos er och vill helst inte sluta. Hon har vuxit och kunnat lära sig så mycket tack vare den tryggheten.
Det betyder allt i vardagen och vilken fin grund alla barn får med sig från er.
Vi kommer aldrig glömma det.
Ha en fin sommar!
Varma hälsningar
Åsa

Hej Anna,
Ville bara säga vilken fantastisk förskola Skattkistan och alla pedagoger är!
Allt ni gör för våra barn dagligen och särskilt avslutningsfesten igår för blå gruppen. Den var så uppskattad och det är så himla fint att ni arrangerar en sådan sak. Det får du hälsa din personal 😊
Vår familj personligen är så glada att vi bytte till Skattkistan för tre år sedan. Och vilken tur för oss att vi får fortsätta på Skattkistan i tre år till med vår yngsta när det nu är dags för vår äldsta att gå vidare till skolan i höst.
Mvh
Mikaela & Johan